GastenboekValerie 13/Feb/2018

Onze Georges heeft een tweede thuis gevonden....zalig!! Dank je Katja voor de super opvang van onze held! Wij kunnen met een gerust hart Georges af en toe achterlaten en dat is goud waard


Hilde 08/Jun/2017

Beste Katja,
Het was voor mij de eerste keer dat ik mijne lieve schat Kyto (franse bulldog) naar een opvang moest brengen om zelf met vakantie te gaan. Ik had jouw adres van iemand anders doorgekregen en vrij last minute hebben we de opvang voor 1 week nog kunnen regelen. De week dat Kyto bij jullie was, was het in België ook bijzonder goed weer. Ik kreeg regelmatig foto's en video's van jullie activiteiten met hem, zoals wandelen, zwemmen, spelen en knuffelen. Wat deed me het enorm plezier om te kunnen vaststellen dat hij genoot van zijn "vakantie" bij jullie. Ik ben jullie enorm dankbaar en ik hoef me niet meer schuldig te voelen als ik zelf eens wil weggaan. Hij heeft het bij jullie enorm naar zijn zin.
Hilde en Kyto (Joda)


Nienke 29/Nov/2016

Bailey, mijn Engelse bulldog van nu 9 jaar, is sinds mei 2015 in behandeling (shiatsu massage) bij Katja.
Na vele dierenartsbezoekjes had ik de hoop al bijna opgegeven, maar toch eens op zoek gegaan naar alternatieven.
Voor de start van haar behandelingen lag ze stilletjes in haar mand en kon ze bijna niet meer lopen alsgevolg van een hernia, heupdysplasie, vergroeiingen op haar rug,.. kortom zo ongeveer alles waar ze rugpijn van kan krijgen.
Na reeds enkele behandelingen zag ik direct een groot verschil. Bailey is weer speels en kan weer vrolijk rondlopen. Lange wandelingen zijn niet aan haar besteed (daarvoor is het ook een luie bulldog :-)) maar ze wandelt weer met plezier.
Ook haar vacht is er enorm op vooruit gegaan, sinds ik op aanraden van Katja ben overgeschakeld op andere voeding.
Kortom: wij zijn fan!
Ben heel blij dat we Katja hebben leren kennen, want door haar heeft Bailey een veel gelukkiger/pijnvrij leven!
Groetjes,
Nienke


Nancy 03/Oct/2016

Katja,Gisteren een superleuke en interessante cursusdag bij je gehad.
Ik had er nog nooit echt bij stilgestaan, maar weet nu dat ik nog heel heel veel van Oscar kan en zal leren.
Nog eens bedankt :)
Nancy


Brita 26/Jul/2016

Liefste Katja, via deze weg wil ik je graag nog eens bedanken voor al het goede advies je me gegeven hebt. Geen enkel vraag is teveel voor je. En alles doe je met passie voor onze trouwe viervoeters. Je zijt een super toffe madame, Zuco en mezelf zijn dan ook blij je te leren kennen! Merci :-)
Leave a comment

Naam:

Email:

Comment: